Title Image

O meni

Ja sam JEsenka. Da, da, dobro ste pročitali.
JEsenka, a ne JAsenka jer sam rođena u jesen. Za mene najljepše godišnje doba, sa najljepšim bojama i mirisom u zraku.

Ja sam Herka, ponosna Mostarka, koja je već više od pola svoga životnog vijeka na „privremenom radu“ u Sarajevu. I dalje zaljubljena u svoj rodni grad i najljepšu rijeku na svijetu, smaragdne boje, Neretvu.

Ja sam komunikatorica, jer se skoro dvadeset godina bavim komunikacijama pokušavajući mnogima objasniti šta su to komunikacije, a šta ne. Nekim životnim spletom okolnosti pisana i usmena riječ, komuniciranje i sve ono što jeste i nije, mi je postalo svakodnevnica. Koju volim i bez koje mi se život čini nezamislivim. Ja zaista volim taj kreativni nered i emocije koje komunikacije stvaraju.

Ja sam i mama dvojice tinejdžera, od 18 i 15 godina. Džan Ali i Sami Isa čine moj svijet, moj život i moj svaki dan vrijednim i ljepšim. Bez njih moj život ne bi imao smisla jer su oni moja vodilja i moj putokaz koji me usmjerava da činim „prave“ stvari u životu.

Ja sam žena koja je nedavno ponovo počela da otkriva sebe, svoje strahove i svoje snove. Iznenadni odlazak ljubavi moga života na vječni počinak je promijenio moj život. Ponovno sam počela učiti kako se nositi sa svim izazovima koje smo do tada zajedno rješavali. U tom svom traženju i otkrivanju sebe, otkrila sam pisanje kao lijek za moju dušu i danas smo tu. Pišemo stranice moga života i na ovaj način. Dobrodošli u moj svijet!

Hello!

Poštovani, zahvaljujem na interesu.
Knjigu možete naći na policama knjižare Buybook u Sarajevu, na adresi Radićeva 4 ili online klikom na link
Znaš li TI kako je teško biti JA (buybook.ba).
 Znaš li TI kako je teško biti JA

Hvala, Jesenka Hadžajlija

    X